Наше щастя звати Аріна. Вона народилася здоровою дівчинкою. Та вже через рік ми звернулися до лікарів у зв’язку з різким погіршенням її фізичного стану. Після тривалих обстежень дитині поставили діагноз — спинальна м’язова атрофія (СМА), 2 тип. СМА — це генетичне захворювання, яке поступово забирає здатність рухатися та самостійно дихати, але при цьому не впливає на розумовий та емоційний розвиток дитини. Нині немає лікування СМА, проте в клініках США та Європи проводяться випробування нових препаратів, які дають надію на зцілення дітей.
З того часу минуло 11 років. 11 років щоденних масажів, лікувальної фізкультури, вправ для дихання, прийому багатьох ліків, використання корсету і тутори.
Зараз хвороба «з’їдає» м’язи спини, і хребет складається вдвоє: це не тільки зовнішній недолік, але і патологія, яка загрожує життю, бо серце зміщене і здавлене легенями, які не можуть достатньо розкритися, щоб Аріна змогла зробити повноцінний вдих. Нашій донечці терміново потрібна операція з виправлення сколіозу, вартість якої складає 1  026  000 гривень! Наразі залишилося зібрати 985 тис гривень. Без вашої допомоги ми не впораємося!
Реквізити на допомогу:
Карта ПриватБанку — 4149 4996 4740 2328
ЧАБАН Тетяна Яношівна.
Контакти: мама — Чабан Тетяна Яношівна, 0974981408, тато — Чабан Сергій Анатолійович, 0975176613.