Днями у Новокостянтинові Летичівського району урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка побудована у рамках проекту «Доступна медицина» (нагадаємо, що перша амбулаторія з цього проекту вже працює у селі Пільний Олексинець Городоцького району).

Новокостянтинівська амбулаторія обслуговуватиме десять населених пунктів, у яких проживає майже 2500 людей.
Всього в області за державною програмою «Доступна медицина» буде споруджено 27 амбулаторій.
Так, практично завершені роботи у Петрашівській амбулаторії (Віньковецький район). Завозиться необхідне обладнання.
***
В обласному центрі побільшає підземних контейнерів для сміття. Планується, що незабаром почнуть функціонувати три контейнери, які нині монтуються, – на вулицях Грушевського, Кам'янецькій та Молодіжній.
Два підземних контейнери почали діяти ще торік і були придбані за рахунок міського бюджету. Цьогоріч до фінансування цієї справи долучилися обласна рада та окремі ОСББ.
*** 
Сквер імені Степана Бандери з'явився у Хмельницькому. Він розташований на перехресті вулиць Зарічанської та Степана Бандери. Саме така офіційна назва зони відпочинку, яку нещодавно там облаштували.
*** 
Нестандартно й креативно відзначили День захисника України та День українського козацтва у Новоушицькому районі.
З ініціативи голови об'єднаної територіальної громади Олега Московчука було організовано велопробіг: з райцентру до сіл Песець та Отроків, а потім – знову до Нової Ушиці. Найстаршому учаснику велопробігу було понад 60 років, наймолодшому – 11.
Велосипедистів частували рибною юшкою та смачною випічкою. В обох селах провели екскурсії, зокрема, в Отрокові – у маєтку графа Мархоцького.
*** 
Відбулося спільне засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати. За словами Світлани Лукомської, директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 1 вересня цього року наша область увійшла в трійку областей, які мають найменші борги з виплати заробітної плати. З початку року їх вдалося значно скоротити. Найбільше зменшилася заборгованість на таких підприємствах, як ДП «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» (м. Кам'янець-Подільський) – на 7,6 мільйона гривень, та ПАТ «Полонський гірничий комбінат» – на 778 тисяч гривень.