Найкращій жінці – найтепліші слова

Із приходом весни розквітає не лише природа, а й життя набуває нового сенсу. З’являються перші весняні квіти, що дарують надії на краще, а легкий весняний вітерець приносить гарні події в буденність. Однак справжнє пробудження та натхнення дарує цьому світові лише Жінка. Бо в ній поєднується цілий букет яскравих рис: ніжність, доброта, відданість, турбота, вміння любити та чуйність... І кожна заслуговує на теплі слова не лише у святковий день – 8 Березня, а щодня, бо вона ніколи не перестає бути жінкою, берегинею і натхненницею. На своїх тендітних плечах лише вона може тримати так багато, нести відповідальність за тих, хто поряд, та ніколи не опускати рук.

Ми пишаємося, що поряд із нами прекрасна жінка, мудрий керівник – голова Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади – Веліна ЗАЯЦЬ. І хочемо адресувати найкращі вітальні слова та побажати, щоб весна дарувала їй міцне здоров’я, успіх у нелегкій роботі, позитивні емоції та душевну гармонію.

Із щирою повагою – старости Дунаєвецької міської ОТГ: Дмитро Бабійчук, Василь Глупак, Вадим Бурковський, Андрій Андрієнко за дорученням своїх колег-старост, а також Віктор Романюк – начальник Територіального сервісного центру №6842 Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області.