Триває прийом заявок для бажаючих відкрити простір для близьких захисників та захисниць у своєму місті. Проект реалізовується в рамках програми «Плюс Плюс ++» від Veteran Hub. Конкурс поширюється на умовно безпечні області України.

Організація запрошує відкрити простори-партнери «Плюс Плюс ++» у Хмельницькій, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Всього буде відкрито 3 нові партнерські простори.
Мета партнерства — допомогти малим ініціативам, що бажають підтримати родини захисників і захисниць та мають своє приміщення, створити простір для розуміння й спілкування. Також це точка, з якої ветерани повертатимуться до своїх громад.
Для створення простору «Плюс Плюс ++» партнер надає приміщення близько 30 метрів квадратних. Veteran Hub меблює це приміщення, забезпечує для ветеранів доступ до інтернету та навчає роботи з клієнтами. Вести операційну діяльність й наповнювати простір подіями буде партнер.
У відборі можуть брати участь юридичні особи будь-яких організацій: ветеранські та громадські, неурядові, некомерційні підрозділи підприємств, які будуть працювати у сфері ветеранських справ.
Для участі потрібно заповнити анкету, скласти мотиваційний лист і подати повний аплікаційний пакет до 24 червня включно на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальна інформація за посиланням.