Дорогі друзі!

У цей надзвичайно складний час з усіх сил ми намагаємося втримати журналістський фронт, який у період війни виконує особливу функцію. Газета «Подільські вісті» продовжує доносити об’єктивну, правдиву інформацію у найвіддаленіші куточки області, залишаючись для своїх читачів надійним другом, порадником, захисником. Позбавити людей друкованого слова означає відібрати у них духовний хліб, а багатьох сільських жителів — ще й позбавити єдиного джерела новин.

Для того, щоб передплатники змогли отримувати часопис, редакція «Подільських вістей» за власні кошти купує газетний папір, оплачує друк видання, майже 30 відсотків коштів з усього тиражу переказує пошті за доставку газет. За власні кошти купуємо також бензин для відряджень. І це лише частина усіх витрат, які передбачені для належної роботи редакції.

На жаль, цінова політика з усіх цих позицій різко сягнула вгору. Проте газета продовжує залишатися соціальною, не підвищуючи ціни для своїх передплатників. Неодноразово й самі «Подільські вісті» надавали допомогу тим, хто потребував дороговартісного лікування, Збройним силам України, малозабезпеченим категоріям населення.

Однак сьогодні така допомога потрібна нам, адже йдеться про подальше існування «Подільських вістей». Саме тому просимо посильним внеском підтримати газету з більш як столітньою історією та подарувати їй шанс на життя. Віримо, що справжній патріотизм, справжнє вболівання за своїх земляків будуть головним рушієм у цій благородній справі. Зобов’язуємося на сторінках видання згадати усіх добрих людей, які не дадуть загинути газеті.

Кошти переказуйте на наступні реквізити: р/р UA463003460000026009012291303, ЄДРПОУ 21313714, отримувач “Подільські вісті”.