Пані Галина з Шепетівщини, як пише на своїй сторінці «Рукавичка», навчається допомагати диким тваринам, які без допомоги людей можуть загинути.

Зусиллями цієї жінки облаштовано кілька вольєрів для тих представників світу фауни, за якими потрібний ретельний догляд.
Наприклад, у кінці весни - на початку літа завжди більшає маленьких пернатих, які тільки вчаться літати й постраждали через це.
Один із цьогорічних «вихованців», лелека з Бородянки, вже підріс. Нещодавно мав «новосілля» - перевели з меншого у більший вольєр.
Останнім часом дорожчають спеціальні корми для птахів. Сіно теж зросло в ціні більш ніж удвічі. Тож допомога була б не зайва. Надати її можна, перейшовши за фейсбук-адресою «Рукавичка. Місце де диким птахам можуть допомогти».

На фото лелека після реабілітації. Як поділилася на сторінках соцмережі пані Галина, перетримка птаха зайняла понад рік! До прихистку лелека потрапила у важкому стані, — голови не могла підняти. Волонтери кожні півтори години кололи ін'єкції, давали таблетки, кілька місяців примусово годували, возили до фахівців у Київ. І ось довгоочікувана подія — випуск на волю!