Днями волонтери доправили вантажі з продуктами, консервацією, побутовою хімією з Шепетівки для захисників України в районі міста Ізюм і прилеглих сіл у Харківській області. Участь у наповненні кількох автомобілів усім необхідним для українських воїнів брали десятки жителів Шепетівки та району.

Так, Корчицький і Михайлюцький ліцеї, а також парафіяни Михайлюцької церкви з настоятелем Володимиром (Скакуном) до Дня захисника та захисниць України передали випічку (пироги з яблуками, рогалики, пампушки, булки з маком), печиво, мед, багато овочів, домашні консерви, теплий одяг, віск. Оскільки на Харківщині воїни часто сидять без світла, а газу в балонах вистачає, щоб хіба закип’ятити чайник, треба було подумати про їхнє забезпечення сухими кашами, які є чудовою альтернативою «мівіні». Тож Тетяна Мулько з ініціативною групою шепетівчанок власноруч виготовили такі наїдки швидкого приготування. А Марина Наумець допомогла дитячими сумішами. «Волонтерська арта» підсобила хлібом і ліками. Ярославу Федоренку й «Київхлібу» волонтери подякували за надані 300 батонів. Пані Валентина з дитячої поліклініки привезла до волонтерського центру відро малини і величезний пакет яблук. Також серед зібраного жителями Шепетівки і низки навколишніх сіл – 30 ковдр, подушок, теплий одяг, засоби гігієни, побутова хімія.
Волонтери потребують пального. Адже на те, щоб заправити лише один, вже четвертий за рахунком бус із добром, пішло майже 5 тисяч гривень. Ці кошти зібрали на ярмарку в Шепетівці діти, а також задонатили небайдужі. Транспортні засоби «під охороною» оберегів і малюнків від дітей Михайлюцького ліцею, хоча й не без пригод, але успішно доставили допомогу з Шепетівщини у Харківську область.