20 лютого, близько 11 години ранку, поблизу села Кудринці Хмельницького району на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький» сталася страшна ДТП, у якій загинуло троє осіб.

Як повідомляють у Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області, 40-річний водій «Daewoo Lanos» — житель Київської області, спочатку допустив дотичне зіткнення з автомобілем «Renault Sceniс» під керуванням 65-річного жителя Хмельницького району, а потім зіткнувся з вантажівкою «Mercedes-Benz», за кермом якої перебував 57-річний житель Черкаської області.
Внаслідок аварії троє пасажирок автомобіля «Daewoo Lanos» загинули: 28-річна жінка та її 5-річна донька, а також 63-річна пенсіонерка.
Прибулі на місце трагедії рятувальники деблокували з понівеченого «Daewoo Lanos» чотирьох пасажирів і водія, кажуть у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області. Дві жінки та дівчинка, які загинули, перебували на задньому сидінні. Водія у важкому стані, зазначають надзвичайними, передали медикам, які доправили його до лікувального закладу. А пасажир, який був на передньому пасажирському сидінні, неушкоджений.
Водія автомобіля «Daewoo Lanos» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в Хмельницькій обласній лікарні під конвоєм.
За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.