Нещодавно в залі засідань Деражнянської міської ради відбулась нарада, на якій обговорили культурно-мистецьке життя закладів культури громади. Не обійшлося, звісно, і без фінансово-господарської складової. Проаналізували рік минулий і окреслили перспективи на поточний.

У заході взяли участь міський голова Андрій Ковпак, начальник управління культури у складі Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної військової адміністрації – Оксана Натальська, начальник відділу культури та туризму міської ради – Микола Черкаський, керівники структурних підрозділів відділу, бібліотечні та клубні працівники.
Зокрема, про діяльність установ культури розповів присутнім Микола Черкаський, а Оксана Натальська наголосила, що заклади культури в Деражнянській громаді посідають одне з кращих місць серед установ області.
Міський голова Андрій Ковпак у своєму виступі дав високу оцінку роботи закладів культури в умовах воєнного стану та вручив подяку обласної військової адміністрації очільнику відділу культури та туризму Миколі Черкаському.
Кращих працівників культури було відзначено почесними грамотами та подяками за сумлінну працю.
Премія відділу культури та туризму в галузі культури, літератури та мистецтва двом номінантам – керівнику Деражнянського народного хору, заслуженому працівнику культури Миколі Смагителю та керівнику літературно-мистецького клубу «Палітра», поетесі, громадській діячці Ользі Ковпак. Також приємною несподіванкою для учасників зібрання стало відзначення бібліотекаря Божиковецької бібліотеки-філії Валентини Борсук, яка понад 40 років віддала служінню культурі та пропаганді народних традицій.