Гарних творчих здобутків, як це прийнято говорити, досягли журналісти газет «ПОДОЛЯНИН», “Край Кам’янецький», «Ключ», «Студентський меридіан», ТРК «Імпульс», телередакції «Кам’янецькі новини», колективи яких очолюють члени НСЖУ Алла Бабляк, Ольга Міркотан, Надія Єрменчук, Тетяна Шуханова, Оксана Грушанська, Анатолій Подолян, Інна Дорога.

Кам’янецькі журналісти, редакції місцевих ЗМІ завжди беруть активну участь у суспільно-політичному житті регіону, благодійних акціях. Саме за їх сприяння, спільно з волонтерськими організаціями для наших воїнів зібрано теплих речей та продуктів харчування на сотні тисяч гривень.
Два спілчанина брали участь в АТО. В минулому році одягнув військовий однострій і член НСЖУ, кореспондент газети «Подолянин» Віталій Горбуленко.
Над реалізацією ще одного цікавого і актуального проекту працюють сьогодні кам’янецькі журналісти спільно з районною організацією Аграрної партії України, депутатом районної ради від цієї політсили Ігорем Гаєм: готуються відповідні подання-характеристики     органам місцевого самоврядування щодо вшанування своїх видатних і знаних земляків, уродженців району, які зробили та роблять вагомий внесок у його розвиток і підняття авторитету, віддали своє життя за незалежність України. Саме завдяки такій програмі вже понад два десятки уродженців Кам’янеччини стали почесними громадянами сіл. На їхню честь перейменовані вулиці населених пунктів. Відрадно, що серед почесних є і п’ять членів НСЖУ.
Нині організація НСЖУ, до якої входять шість первинних осередків, нараховує в своїх лавах 80 членів. В основному робиться акцент на молодих, талановитих, креативних, з активною життєвою позицією працівників ЗМІ, викладачів та студентів-старшокурсників журфаку університету.