Негода вівторкового вечора, що вирувала частково в області, встигла натворити лиха. Спеку змінили рясні дощі і розряди блискавки. Фото та відео негоди щедро зарясніли у соцмеражах подолян. Але, окрім красивих пейзажів, сипонуло небо й клопотів.

Станом на 6 год. 30 хв. 13.06.2018 року, кажуть у прес-службі ГУ ДСНС України в області, внаслідок несприятливих метеорологічних умов (сильні пориви вітру) на території області через спрацювання автоматичної системи захисту електроліній та електророзподільного обладнання на території краю відключено від електропостачання 61 населений пункт, у восьми районах області. Аварійні бригади ПАТ «Хмельницькобленерго» в середу зранку взялися за роботи з відновлення електропостачання.
Оперативно-рятувальні підрозділи області проводили розчистку дерев, що повалила негода. Рятувальникам довелося гасити й пожежі, адже розряди блискавки влучили у три житлові будинки: два в обласному центрі, а один у Давидківцях. У двох з них пошкоджено стіни, перекриття, домашні речі, в одному — покриття. Нещасних випадків, на щастя, не було.