Поблизу міста Райгородка Луганської області загинув 26-річний Віталій Крижак, уродженець села Трибухівці, що на Летичівщині.  
Раніше Віталій служив три роки за контрактом у Хмельницькому 8-му полку спецпризначення. Після став приватним підприємцем. Він вірив, що його військові уміння знадобляться у зоні проведення АТО: тричі ходив у райвійськкомат і просився на службу — хотів захищати свою країну.
Мобілізували Віталія у серпні. Пройшов підготовку в смт Старичі на Львівщині, а вже з вересня служив оператором у протитанковому взводі окремої мотопіхотної роти батальйону спеціального призначення «Київська Русь», що дислокується на Луганщині. Доброзичливий, чуйний та уважний –– саме так характеризують хлопця його односельчани. Єдина надія батьків Миколи Степановича та Світлани Олексіївни. Віталій збирався у відпустку, хотів побачити рідних та друзів. Не судилося.
  Попрощатися із героєм прийшли не лише односельчани, але й жителі сусідніх сіл, які були приголом-шені звісткою про загибель Віталія. Свій останній спочинок він знайшов на місцевому кладовищі, поруч із могилою старшого брата Сергія, який помер у 10-річному віці.
Прощаючись із Віталієм Крижаком, командир протитанкового взводу капітан Сергій Зугравий та побратим Віталія сержант Тарас Семенюк не приховували сліз, адже втратили не лише бойового побратима, а й надійного друга.