Понад 250 кущів бузку, калини, горобини висаджено на Алеї Героїв Небесної Сотні в Олешині Хмельницького району, повідомила голова обласної громадської організації «Дія» Валентина Базилюк.

 Власне, алея започаткована ще у 2017-му, коли так висадили бузок та калину і розпочали розпис стіни на алеї. Цьогоріч стіна знову поповнилася новими малюнками — ми пам’ятаємо про загиблих героїв. І пам’ять ця житиме, поки живі ми.
 Валентина Андріївна вдячна усім, хто підтримав акцію висадження алеї:
— З кожним роком усе більше людей приєднується до цієї справи. Цьогоріч тут можна було побачити усіх: і батьків, і синів, і воїнів, і волонтерів, і представників влади та духовенства.
 Вдячні усім. Особливо — громадам сіл Олешин та Іванківці, учням та вчителям місцевих шкіл, а також шкіл міста Хмельницького №№ 1, 7, 24, 28.
Дякуємо Ігорю та Вадиму Бурковським і працівникам лісомисливського господарства, які привезли 60 кущів горобини та калини.
 Дякуємо головному управлінню поліції у Хмельницькій області, яке щороку долучається до нашої акції. А також — управлінню МНС за те, що забезпечили водою для підливання дерев.
 Дякуємо Валерію Подкалюку, який був разом з нами зі своїм сином та побратимами.
 Ну і, звісно, окрема велика подяка за підтримку ідеї голові Олешинськоі ОТГ Віталію Осядлому та місцевим депутатам.
 Словом, усім, хто брав участь у проведенні акції.
 Україну та українців знищити неможливо, бо наше коріння живиться силою з рідної землі!