Медаллю Святого Юрія Переможця нагородила подільського археолога Володимира Захар’єва Православна Церква України. Так вона відзначила його заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження національного християнства. За дорученням митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського Антонія цю місію виконав архімандрит Хмельницької єпархії Варсонофій.

Лауреат чотирьох краєзнавчих премій Володимир Анатолійович Захар’єв – науковець, який 25 років тому виявив і розкопав залишки дерев’яної церкви ХІІ-ХІІІ століть поблизу с. Сокілець Дунаєвецького району.
На сьогодні вона – єдиний давньоруський сакральний об’єкт на території Хмельницької області, який фахово досліджений професіоналами.
Графічну реконструкцію цієї церкви на прохання подолянина розробив львівський архітектор, директор інституту «Укрзахідпроектреставрація», кандидат історичних наук Іван Романович Могитич.
Широко популяризував інформацію про неї автор відкриття через ЗМІ, виступи на наукових конференціях та в книзі «Найдавніші археологічно досліджені християнські святині Хмельниччини», яку допоміг видати директор Державного архіву Хмельницької області, кандидат історичних наук Володимир Григорович Байдич.