У полку дистанційно-керованих літальних апаратів Повітряних Сил ЗСУ, що дислокується у Хмельницькому, відбулися перевірочні одноденні збори резервістів.

Через пункт прийому особового складу військової частини пройшли майже півтори сотні мешканців Хмельницької області.
Заступник начальника мобілізаційного відділу управління персоналу штабу командування Повітряних Сил ЗСУ підполковник Максим Попенко, зокрема, наголосив, що головна мета зборів – перевірка ступеня здатності військової частини провести прийом мобілізаційних ресурсів та вчергове потренуватися в питаннях взаємодії з військкоматами у постачанні військовослужбовців запасу.
– Крім того, основні зусилля командування військової частини були зосереджені на питаннях вивчення приписного особового складу, рекрутингу, тобто проведення шляхом обговорень, бесід самої теми: «Що таке служба в резерві, хто такі резервісти?», та укладання контрактів з тими, хто виявить бажання стати резервістами, – підкреслив командир полку полковник Сергій Бурденюк.
Прапорщик запасу Анатолій Зозуляк, який до 2018 року проходив військову службу саме у цій військовій частині, каже, що готовий укласти контракт як резервіст.
– Я технік групи зберігання, транспортування літаків-розвідників технічно-експлуатаційного підрозділу. Свою спеціальність знаю добре і в разі оголошення мобілізації зможу бути корисним та ефективним у складі саме цієї військової частини, – наголосив майбутній резервіст.