В Старокостянтинові вшанували захисників Донецького аеропорту.

У середній школі №8 пройшли заходи з вшанування легендарних захисників Донецького аеропорту. 21 січня 2015 року випускник цієї школи, боєць 90 окремого аеромобільного батальйону солдат Ігор Білик загинув під час артилерійського обстрілу. Мінометник до останнього подиху свого життя підтримував вогнем вихід «кіборгів» з руїн нового терміналу колись неймовірно гарного і сучасного аеропорту.
Заходи розпочались біля пам’ятної Дошки відважному десантнику, встановленої на будівлі навчального закладу. Військовий капелан бригади тактичної авіації імені Петра Франка отець Степан провів поминальний молебень.
Згодом в затишній актовій залі школи батьки полеглого Героя, колеги по роботі в комунальному підприємстві «Тепловик» та вчителі пригадали добрим словом Ігоря Білика. А волонтер, керівник Хмельницької обласної філії всеукраїнської ГО «Асоціація інвалідів АТО» Наталя Рибцова вручила батькам барельєф «Ікона пам’яті». Такі барельєфи вручають сім’ям полеглих бійців за Незалежність України. Автор проекту відома італійська скульпторка українського походження Олена Карамушка.
Кіборг, кавалер ордена «За мужність» III ступеня Андрій Казмірчук, кулеметник роти вогневої підтримки 90 аеромобільного батальйону, розповів присутнім про бої за аеропорт. В його активі дві ротації в ДАПі. Він один з небагатьох останніх захисників, який вийшов живим з руїн аеропорту саме 21 січня 2015 року.
«Коли ми заїхали на ротацію, там вже було реальне пекло — одні руїни, бетон не витримував таких потужних обстрілів. Ми знали, що живими вийти звідти практично нереально, але прибули, щоб підмінити своїх побратимів. Нас труїли газом, підривали, але ми тримались до останнього, і відтоді 21 січня я вважаю своїм другим днем народження», — пригадує ті бої відважний десантник.