Завтра в Україні прибирально святкуватимуть Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» та міжнародним рухом «School Recycling World» і за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій. Мета акції – поліпшення екологічного стану в Україні, розвиток Всеукраїнського волонтерського руху, сприяння розбудові екологічного сектору.

Міжнародна акція «Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day» відбудеться у 24 регіонах України та 180-ти країнах світу 19 вересня 2020 року з дотриманням карантинних норм та обмежень. В Києві акція пройде у парку «Муромець» з 10.00 до 11.30.

В заході візьмуть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники які приєднаються до акції на рівні корпоративної, соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

У рамках підготовки акції буде проведено робочі наради організаційних комітетів, онлайн навчання для координаторів та учасників, інші заходи. Мета акції – формування та виховання національної культури чистоти, вона об’єднає громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань правильного поводження з відходами та одночасно сприятиме розвитку волонтерського руху в Україні.