Уже 15 жовтня в Хмельницькому розпочинається опалювальний сезон.

Відповідне рішення прийнято через різке зниження середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до її подальшого зниження.
Відповідно до розпорядження мера Олександра Симчишина, яке він нещодавно підписав, міське комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» та комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі» мають провести поетапне включення опалення об’єктів соціальної сфери, житлових будинків міста та всіх інших споживачів із  15 жовтня  та  забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення котелень та теплових мереж.
У свою чергу, квартирно-експлуатаційному відділу міста Хмельницького, підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, рекомендовано провести поетапне включення опалення житлових будинків міста, забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення в роботу котелень та теплових мереж.
А керівників міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомун- енерго» та комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» зобов’язано забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.