Начальник поїзду «Львів – Київ» змушений був екстрено зупинити свій потяг у Шепетівці, оскільки двоє пасажирок поводилися зухвало та неадекватно.

Як повідомляє інтернет-спільнота «Київ оперативний», галасливі дівчата розпочали «святкувати» від’їзд одразу після посадки у Львові. Вживати алкоголь, курити у вагоні, почали ще до того, як потяг рушив, а голосно слухати музику, кричати і бігати голими по вагону представниці прекрасної статі почали згодом і на зауваження не зважали. Зі слів очевидців, пасажири із сусідніх купе змушені були переселитись до іншого вагона. Тож поїзд  екстрено зупинили на станції «Шепетівка», начальник потяга прийняв рішення висадити дівчат, бо нудистські погляди не поділяє і на місце події викликав поліцію. Шепетівським поліцейським не вдалося залагодити конфлікт на місці, тому двох запальних україночок сімнадцяти та дев’ятнадцяти років запросили на профілактичну бесіду, а відео із місця події виклав в Інтернеті один з очевидців.

Електронне видання zaxid.net зацікавилося такою «неординарною» поведінкою агресивних красунь, і намагалось уточнити в прес-службі Укрзалізниці,  який саме потяг сполученням «Львів – Київ» проходив через Шепетівку, але там на дзвінки не відповіли, та й у поліції коментувати подію не наважились. Лише відомо, що правоохоронці не складали протокол, та відправили «гарячих» пасажирок іншим потягом, бо ті ніби трохи охололи.