«Подільські вісті» вже інформували про паралельні «місцеві» вибори в «СВ», але ситуація набула розвитку.  

Соціальні мережі вибухнули повідомленнями щодо подій, які сьогодні розгортались у Хмельницькому. Попри те, що Службою безпеки України вже задокументовано протиправну діяльність організованої групи, учасники якої намагались створити нову фейкову міськраду в Хмельницькому з метою розхитування суспільно-політичної ситуації в регіоні,  декілька осіб, котрі брали участь в «конференції самоврядного заходу в «СВ», сьогодні,  на чолі з власником цього розважального центру Віктором Вікарчуком, прийшли під стіни міської адміністрації. Пан Вікарчук разом з ініціативною групою виявив бажання зустрітись з міським головою, щоб обговорити проблеми щодо легітимності діяльності міської ради.

Під стінами мерії на групу «парламентарів» вже чекали поліцейські та ветерани антитерористичної операції. Між двома групами, яких розділили поліцейським кордоном виникла суперечка, під час якої, Віктора Вікарчука облили зеленкою. Згодом на сходи мерії вийшов міський голова Олександр Симчишин, котрий звертаючись до активістів «СВ» зазначив, що буде звертатись до органів внутрішніх справ з вимогою надати належну правову оцінку антиконституційній діяльності хмельницьких сепаратистів. Крім того, міський голова сказав, що подана ще одна заява, щодо шахрайського заволодіння комунальним майном, а саме кінотеатром «Сілістра» власником клубу «СВ».

Житель Дніпра Анатолій Балахнін, який на своїй сторінці у Facebook  21 жовтня розмістив повідомлення:  «конституційний процес в Україні», під міськрадою присутній не був. Пан Анатолій у своїх виступах в клубі «СВ» активно наводив докази повної легітимності зібрання, в якому взяло участь понад десяток людей, щодо права «переформатування» діючої місцевої влади.

 

/фото В. Гординського «Є»/