Жителя цього районного центру Шепетівським міськрайонним судом визнано винуватим у вчиненні крадіжки і призначено покарання – один місяць арешту.

Як повідомляє сайт міста Шепетівка з посиланням на прес-службу суду, 15 липня 2020 року шепетівчанин, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності (востаннє Шепетівський міськрайонний суд ухвалою від 06.09.2019 за ч.1 ст.185 КК України призначив штраф 850 грн.), маючи не зняту та непогашену судимість, не став на шлях виправлення. Перебуваючи поблизу магазину «Колос» в районному центрі, таємно заволодів велосипедом марки «Force», вартість котрого становить 3166,67 грн. Велик без нагляду лишила дитина, обвинувачений скориставшись цим, забрав його до місця свого проживання.

Внаслідок вказаних протиправних дій обвинувачений заподіяв майнову шкоду на загальну суму 3260,72 грн (плюс викрадений велосипедний замок).

Допитаний по суті справи обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. На щастя для крадія, його сестра повернула велосипед потерпілим, оскільки це її знайомі. Втім, на сьогодні, вирок законної сили ще не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, що днями, Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватим 39-річного жителя Житомирської області у вчиненні кримінального правопорушення (крадіжці велосипеда), передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж (вчинений повторно), та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.