Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3268



За скоєні правопорушення чоловік буде позбавлений волі протягом трьох років та двох місяців, якщо вирок не буде оскаржено, повідомляє Хмельницький апеляційний суд.


Десять років тому, а саме 25 червня 2009 року, було відкрито справу на юнака віком 23 років, що проживав у селі Куражин Новоушицького району, за побиття чоловіка та нанесення йому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. Хлопець вдарив чоловіка в обличчя кулаком, постраждалий впав від удару та зламав гомілку зі зміщенням уламків.
Слідство виявило, що це друге зафіксоване хуліганство за короткий строк. За півтора місяця до вищеописаної ситуації парубок був покараний Новоушицьким районним судом. Правопорушника повинні були ув’язнити на три роки, але чинності набув випробувальний строк протягом трьох років.
Тоді правоохоронці розцінили правопорушення чоловіка як умисний напад. Проте звинувачений виїхав з села і повернувся зараз, десять років потому, що не звільнило його від відповідальності та він був змушений постати перед Віньковецьким районним судом.
Правопорушник визнав, що вдарив потерпілого, але також зазначив, що наступного дня завіз його в лікарню.
Урахувавши усі обставини Віньковецький районний суд визначив покарання за повторне хуліганство чоловіка у вигляді позбавлення волі на три роки та 2 місяці. Проте вирок ще може бути оскарженим в апеляційному суді.