Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3282

Понад тридцять років на двох з чоловіком передплачує «Подільські вісті» Олена Митрофанівна Трончук, а в шлюбі вони вже п’ятдесят три роки. Як мовиться в народі: життя прожити — не поле перейти, в усьому треба досягати згоди. Та в сім’ї газета «починається» саме з господині.

— Як тільки в Моломолинці надходить «свіжий» номер і потрапляє в нашу поштову скриньку, всі знають — першою «Подільські вісті» читаю я, — усміхнено веде розмову пані Олена. — За ті роки, прожиті спільно, мій чоловік звик і не опирається, бо не завжди можна перечити українським жінкам. Тож спочатку «Цілитель», «Любисток», а потім і всілякі події в області, а в Григорія Івановича навпаки — спочатку політика.
У нього склалися особливо теплі стосунки із онукою Мар’янкою. Дівчинці лише тринадцять років, а вона уже кермує трактором і комбайном. Цьому навчив її дідусь. «Сподіваюся, й інші наші онуки: Ілля, Аліса та Оля, — будуть у житті не менш беручкими!» — завершила коротку розповідь Олена Митрофанівна про дім, сім’ю й улюблену газету.
Редактор «Подільських вістей» Петро Лічман вручив Олені Трончук один подарунок на двох із чоловіком, бо все в них має бути спільне — і газета, і призи.