9 квітня відбулось чергове засідання громадської ради при Шепетівському виконавчому комітеті міської ради. На ньому, зокрема, члени громадської ради обговорили із очільником міста Михайлом Полодюком ситуацію військовополоненого Дмитра Куліша.

Дмитро, 1977 р.н., виконуючи завдання із захисту територіальної цілісності України у складі батальйону «Донбас» поблизу населеного пункту Іловайськ 29 серпня 2014 року потрапив у полон до терористів ДНР.
14 січня 2015 року нашому земляку висунули обвинувачення за ст. 427 КК ДНР та перевели до в'язниці. Терористи ДНР мають намір зробити показовий судовий процес над військовим та засудити його до 20 років ув'язнення, інкримінуючи йому жорстоке поводження з полоненими (факт не доведений).
Члени громадської ради одноголосно вирішили звернутися до Президента України, Голови СБУ, ВРУ, Прем'єр-міністра України та до народного депутата України Романа Мацоли з метою сприяння якнайшвидшого звільнення з полону нашого земляка.
Щиро сподіваємося, що спільними зусиллями влади та громади міста, військовополоненого вдасться визволити та надати необхідну медичну та психологічну допомогу.