Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3401

Ліси вкривають нашу планету, очищають атмосферу та насичують її киснем, надають людині можливість дихати на повні груди. Їх могутня велич захоплює подих, а безмежна таємниця надихає людину на добрі справи, додає сил, енергії і завзяття. У лісі не може бути поганого настрою та негативних думок, вони зникають, тільки-но ступиш у лісові розкішні володіння або в лісові ясла.  

Цінують і оберігають цю красу його служителі і творці. Лісівники стверджують, що вони знають усі настрої лісу, уміють його слухати та розуміти його. Це не тільки досвід, а й велика любов, яка живе у глибині їхніх сердець…  Вітаємо працівників лісу з професійним святом.

Лісівники Хмельниччини – лідери інновацій у галузі. Вони запроваджують нові підходи з використанням соціальних мереж, аби зберегти ресурс деревини, менше рубати, а більше прибутку одержувати від побічного користування, з інших джерел. Одна з останніх новинок – відкриття Хмельницького інтернет-магазину лісової продукції https://kmlisshop.org.ua/

Електронна бібліотека лісівників Хмельниччини

√ Ліси Хмельниччини. Науково-популярне видання. Тимощук О. О., Зведенюк М. А., Климчук В. В. – Хмельницький: ТзОВ «Поліграфіст», 2017. – 264 с. іл.

 √ Риби, земноводні, плазуни і звірі Хмельниччини. Серія: «Фауна Поділля». Говорун В.Д., Тимощук О.О., Антонюк Н.І. Навчальний посібник для педагогів, учнівської та студентської молоді. – Хмельницький, «Поліграфіст», 2007. – 140 с. іл. Хмельницький, «Поліграфіст», 2007. – 140 с. іл.

√ Птахи Хмельниччини. Навчальний посібник. В.Д. Говорун, О.О. Тимощук, Н.І. Антонюк. – Хмельницький, «Поліграфіст», 2009. – 192 с. іл.

 √ Гриби Хмельниччини. Навчальний посібник. Говорун В.Д., Тимощук О.О. – Хмельницький: «Поліграфіст-2», 2014. – 176 с. іл.

 √ Річки Хмельниччини. Навчальний посібник /Видання друге/. Говорун В.Д., Тимощук О.О. – Хмельницький, «Поліграфіст-2», 2010. – 240 с. іл.