23 та 24 грудня відбудеться всеукраїнський кастинг у виставу «Говорить небо» режисерки-постановниці Марії Мага. Ми чекаємо заявки, від професійних акторів, до участі у кастингу з усієї України. Відбір буде проходити як онлайн, так і офлайн у київському театрі “Особистості”.

“Для нас важлива кожна заявка і ми хочемо знайти влучне попадання в образи та ролі. Вистава особлива тим, що всі персонажі реальні та живі люди, з якими можна буде співпрацювати для створення максимального точного образу. Постановка вистави здійснюється в тому числі й для активного просування на фестивалях України й за кордоном. Масштабний проект, на основі якого надалі планується знімання повнометражного фільму», — сказала  Марія Мага.

Все засновано на реальних подіях. Мова про загін бійців «Карпатська січ», які воювали у зоні АТО. Сюжет розповідає про стосунки людей та їх долі в умовах війни. Всі персонажі реальні та живі люди.

Типажі, які шукаємо:
Чоловік: ігровий вік 35-40 років високий, широкоплечий, кремезний
Чоловік: ігровий вік 30-35 років середнього зросту, світловолосий, крупні риси обличчя
Чоловік: ігровий вік 30-35 років середнього зросту, темноволосий, аристократичні риси
обличчя
Хлопець: ігровий вік 20-25 років невисокий, спортивний, спритний, трішки нарваний
Хлопець: ігровий вік 20-25 років високий, худорлявий, мрійливий
Дівчина: ігровий вік 20-25 років середнього зросту, підтягнута, спортивна, бойова, активна, бажано волосся середньої довжини або довге
На прослуховування потрібно підготувати монолог: https://docs.google.com/document/d/1scAkMtn9olZo2-_FPI9FvwGOMWLQncY_rQIasBqKX_s/edit?usp=sharing
Для реєстрації писати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ПІБ, вік, зріст, освіта, досвід у театрі та кіно, портрет, фото в повний зріст, посилання на шоуріл (за наявності), посилання на соцмережі.
Київський театр “Особистості” розташовано за адресою: місто Київ вул. Маршала Конєва 7б.