Компанія ЕРАМ Україна, яка нещодавно повідомила про відкриття коворкінгу в місті, зробила аналіз візуальних інтерфейсів електронного кабінету мешканців та мобільного застосунку My City Хмельницького, а також розробила рекомендації для їх вдосконалення.

Український офіс EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), провідного світового постачальника послуг з розробки цифрових платформ та програмного забезпечення, долучився до оновлення мобільного застосунку My City та порталу мешканця Хмельницького. На прохання представників міської ради команда фахівців ЕРАМ на волонтерських засадах провела аналіз існуючого кабінету та розробила пакет рекомендацій щодо його вдосконалення.
Метою співпраці EPAM та Хмельницької міської ради є покращення існуючого цифрового рішення, яке допомагає жителям міста отримувати необхідні адміністративні послуги у зручному та зрозумілому форматі.
«Це не перший досвід ЕРАМ з підтримкою міських е-сервісів. Минулого року наші спеціалісти допомогали з розробкою кабінету мешканців у Львові, працювали над рекомендаціями для подібного вінницького ресурсу. Це зрозуміло, адже попит на електронні послуги постійно зростає: цифровізація заощаджує час і зусилля, а це впливає на якість життя людей загалом. Тому ми раді, якщо хмельничанам буде простіше отримувати потрібну інформацію», — зазначив Сергій Редько, керівник ЕРАМ у Подільському регіоні.

В переліку наданих робіт:

  • аналіз і рекомендації щодо візуальної частини кабінету;
  • аналіз інформаційної архітектури та потреб в реструктуризації, компонуванні та оновленні шляху користувачів;
  • рекомендації щодо покращення сприйняття користувачем роботи сервісів;
  • рекомендації щодо покращення доступності та інклюзивності дизайну.

Компанія не виключає продовження подібної співпраці з метою створення максимально зручних ресурсів, орієнтуючись на кращі світові практики. Нагадаємо, раніше повідомлялося про плани компанії в місті та технічну підтримку навчальних закладів у селах Хмельницької області.
Довідково: Компанія EPAM Systems Inc. – світовий постачальник послуг із цифрової трансформації. Команди компанії працюють у понад 40 країнах світу на 5 континентах. EPAM входить до списку 15 провідних компаній у сфері інформаційних технологій рейтингу Fortune 1000 і впродовж останніх трьох років займає провідну позицію списку Fortune «100 компаній світу, які розвиваються найшвидше».
В Україні представництво компанії існує з 2005 року. Сьогодні ЕРАМ Україна - це 11 офісів по всій країні та понад 12 тисяч інженерів різних напрямів та практик. В рамках освітньої ініціативи ЕРАМ University компанія співпрацює з понад 30 українськими вишами. Більше читайте на careers.epam.ua та стежте у соціальних мережах.