Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2962

  

Велика черга в другу поліклініку насправді була в банкомат.

Заступник медичного директора комунального підприємства «Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр поліклініка №2» Людмила Гринчук  розповідає про те, що вчора зранку йдучи на роботу мало не злякалась від великої кількості людей, котрі вишикувались в чергу до центрального входу у медзаклад. Вже за хвилину зітхнувши спокійно, зрозуміла, що це всі вони до банкомату стоять.  

– Не приведи Господи – епідемія, майнуло вчора в голові, – розповідає Людмила Іванівна, – але нещастя не сталося, а те, що людям потрібна готівка, то це зрозуміло – такий час.

Вже не перший день у поліклініці не спостерігається «аншлагу» і це не тільки через війну, ще тільки напруженість із Росією почала зростати, як кількість планових медичних заходів для населення стали зменшувати, а залишили тільки невідкладну допомогу, крім того, за словами пані Людмили, люди старшого, пенсійного віку сьогодні менше звертаються до медиків із дріб’язковими болячками, усвідомлюючи, що будь-якої хвилини невідкладне медичне втручання може знадобитися тим, хто, не дай Боже, отримав поранення. До того ж, консультації можна отримати й по телефону у контакт-центрі, де на значну кількість питань людина старшого віку може дістати відповідь не виходячи з дому.

– Вчора люди, в основному, скуповували ліки в аптеках поліклініки, – каже заступник, – сьогодні вже й це у межах норми, все ж таки у хмельничан, нажаль, вже зовсім інші турботи.

Паніки немає, персонал готовий виконувати усі поставлені завдання.

Медичний контакт-центр

(0382)  70-57-43

(067)  270-57-43

(050)  270-57-43

(073)  270-57-43