Прикрий інцидент трапився на Ізяславщині. Жінці запропонували “визволити її сина з полону”.

На Хмельниччині зареєстрували чотири нові факти шахрайства. Саме стільки людей ошукали аферисти. Усі випадки зареєстрували поліцейські у Шепетівському районі.
Однією з жертв зловмисників стала мама військовослужбовця Збройних Сил України. Випадок трапився в одному з сіл на Ізяславщині. У соцмережі жінці написав невідомий і запропонував перерахувати гроші начебто для того, аби звільнити її сина з полону.
Як повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції, матір захисника повірила і перерахували всі свої гроші - а це 12 тисяч гривень. Згодом виявилось, що інформація - фейк і її обдурили.
Ще три випадки шахрайств правоохоронці зафіксували у Славуті, Нетішині та Шепетівці. Обдурювали людей, представляючись операторами мобільного зв’язку. До прикладу, під приводом активізації сім карти виманили 7 000 гривень. В другому випадку псевдобанкіри ошукали жительку Нетішина на 53 тисячі гривень.
Також на “гачок” до зловмисників потрапила і жителька Шепетівщини. За схемою начебто оренди житла її ошукали на 9500 гривень.
Поліцейські закликають жителів Хмельниччини бути дуже обачними: не піддавайтесь паніці, не довіряйте незнайомцям і користуйтесь лише перевіреною інформацією з офіційних джерел.