У жовтні 2021 року житель Хмельницького району, керуючи автомобілем «Mercedes Benz 412 D» рухаючись в обласному центрі по вул. Трудовій, порушив правила дорожнього руху, що спричинили загибель хмельничанина.

Як встановило слідство, 38 – річний чоловік при здійсненні заїзду на територію АЗС, проявив неуважність до дорожньої обстановки та не надав перевагу автомобілю, який рухався в зустрічному напрямку, і як наслідок відбулось їх зіткнення.
Місцевий житель, який керував автомобілем «ВАЗ 210994» від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні обласної лікарні.
За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого). Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 - х років.
Досудове розслідування здійснювалось Хмельницьким районним управління поліції ГУНП в області.
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.