Без матері залишилось троє дітей, а її чоловікові, який побив свою дружину до смерті, суд оголосив вирок. За вбивство жінки зловмисник проведе наступну частину життя за ґратами.

Злочин стався восени минулого року. На очах у своєї 12-річної доньки батько до смерті побив матір та втік. Дівчинка побігла за допомогою до тітки. Та викликала швидку та поліцію і намагалась урятувати загиблу.
8 вересня 2021 року близько о 17:00 в селі Путринці на Ізяславщині зловмисник до смерті побив дружину, а сам зник у невідомому напрямку. Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло 33-річної жінки з численними синцями і саднами. Чоловіка на місці не було, тож одразу розпочались його пошуки.
На слід підозрюваного вивів службовий собака. Чоловіка знайшли у селі Михля, де той намагався “на попутці” доїхати до Ізяслава. Його затримали.
Нещодавно Ізяславський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження, визнав чоловіка винним у вчиненні умисного вбивства і визначив йому покарання у вигляді 9 років ув’язнення.