Канабіс, амфетамін, прекурсори, банківські картки, кошти, отримані злочинним шляхом, фасувальний матеріал та інше виявили правоохоронці, провівши 15 санкціонованих обшуків, у групи осіб, яка займалася виготовленням і розповсюдженням наркотиків.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно з колегами зі Служби безпеки України, управління карного розшуку та слідчими ГУНП в області, за процесуального керівництва прокуратури та силової підтримки управління КОРД викрили групу осіб, яка займалась виготовленням і розповсюдженням наркотиків.
Зловмисники, серед яких є й раніше судимі за наркозлочини, «бізнесували» на території всієї області і, зокрема, Хмельницького району. Одні з членів групи займались виготовленням наркотиків та прекурсорів, інші розповсюджували їх серед наркозалежних, інформують у секторі ГУ Нацполіції в області.
Днями двох фігурантів затримали безпосередньо після чергової злочинної оборудки з продажу наркотиків. Слідчі вже оголосили їм про підозру. Стосовно ще двох осіб процесуальне рішення буде прийняте після отримання результатів криміналістичної експертизи.
Наразі слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.