Ще 6 червня до Кам’янець-Подільського районного управління поліції звернулася жителька одного з сіл Кам’янеччини, що 22 травня зник її 30-річний син. У процесі розшуку зниклого працівники поліції встановили, що напередодні чоловік відпочивав зі знайомою, про зникнення якої днями також заявили родичі, та своїм товаришем. Згодом оперативники в полі за селом Жванець знайшли й покинутий автомобіль зниклого.

Провівши обшук у 30-річного раніше судимого товариша, з яким вони відпочивали, коли їх востаннє бачили, правоохоронці в підвалі виявили жіноче та чоловіче тіла з явними ознаки насильницької смерті.
Попередньо встановлено, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, що 22 травня в селі Жванець усі троє разом розпивали алкоголь. Згодом на ґрунті ревнощів між чоловіками виникла бійка, під час якої господар будинку металевим розвідним ключем відгамселив жертву до смерті. Жінка, присутня під час бійки, намагалася розборонити чоловіків, але зловмисник і її вдарив розвідним ключем по голові, від чого вона теж померла на місці події.
Зловмисник сховав тіла в підвалі свого будинку, ретельно прибрав оселю і втік. Відкрите кримінальне провадження. Вердикт — за Фемідою: чоловікові «світить» ув’язнення на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.