Тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями виявили на автостоянці в місті Дунаївці 15 лютого 2019 року близько 00.20 години, і того ж дня поліцейські встановили та затримали підозрювану у вчиненні злочину.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний потерпілий, громадянин Туреччини, працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого близько 23.00 години на вантажівці «IVEKO» він заїхав на автостоянку в місті Дунаївці, а вже опів на першу ночі працівники стоянки виявили тіло потерпілого.
Чоловік помер від значної крововтрати. Йому завдали 25 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Потерпілий ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер.
Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилась жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району. На пошуки зловмисниці одразу підняли особовий склад Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського відділів поліції, і того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. У скоєному вона зізналась. Свій вчинок пояснила раптово виниклим конфліктом з потерпілим. Ніж, мовляв, знайшла в салоні вантажівки.
Нещодавно Кам’янець-Подільський міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав підозрювану винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ і засудив її до 8 років ув’язнення. Також жінка зобов’язана сплатити  родичам загиблого 1 мільйон гривень моральної шкоди