Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 318

Ця істина стара як світ. І коли саме відсутність належної уваги, нехтування правилами дорожнього руху переходять за всі мислимі рамки,  закономірно, що виливаються вони у невтішну статистику дорожньо-транспортних пригод.

Цифри й справді вражають: щороку в Україні стається майже  200 тисяч аварій, гине понад 4 тисячі людей і майже 40 тисяч травмуються. Прикро, але з кожним роком збільшується кількість ДТП і на дорогах Кам’янеччини. Лише за останній місяць їх було більше пів десятка. Особливо жахливою є остання, яка сталася минулого суботнього вечора  поблизу  села Гаврилівці на трасі Житомир-Чернівці   за участі легковика Toyota та вантажівки Ford.
Отримавши о 19.51 повідомлення на службу порятунку «101», на місце виклику оперативно прибули надзвичайники 5 Державної пожежно-рятувальної частини міста над Смотричем. Вони за допомогою спец-
інструментів деблокували тіла трьох загиблих із легковика, паралельно від’єднавши акумуляторні батареї автівок від живлення, щоб запобігти пожежі.
У результаті автотрощі загинув 23-річний водій Toyota та двоє пасажирів (брат і сестра) – жителі Кам’янець-Подільського району 15 та 17 років, 56-річний буковинець — водій вантажівки Ford та його 43-річний пасажир госпіталізовані в травматологічне відділення Кам’янець-Подільської багатопрофільної лікарні.
Наразі всі причини та обставини події встановлюють правоохоронці.