У листопаді минулого року на шпальтах «Подільських вістей» була вміщена інформація, у якій йшлося про те, що 27 жовтня 2021 року близько п’ятої години ранку на стежці поблизу старого міського кладовища Кам’янця-Подільського було знайдено тіло 37-річної жительки приміського села Зіньківці. Загиблу знайшла її мати, яка і зателефонувала до поліції. На місце події одразу виїхали як місцеві поліцейські, так і криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група з обласного центру.

Згодом у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції поінформували, що впродовж тижня правоохоронці провели велику роботу. Щодня до розкриття злочину залучалося близько 150 поліцейських. Опрацювали відео більш як зі 100 камер спостереження, провели подворові обходи практично в усьому Жовтневому мікрорайоні міста над Смотричем, опитали майже 600 осіб. Загалом поліцейські виокремили близько пів сотні потенційно підозрюваних. Працювали з підобліковим елементом та тими, хто раніше вчиняв аналогічні злочини. Було призначено низку експертиз, результати яких, зокрема, експертиза біологічних зразків, і підтвердила причетність одного з підозрюваних до вчинення злочину.
Ним виявився 39-річний місцевий житель, який у 2005 році вже був засуджений за вбивство власної дружини і тільки у 2019 році звільнився із місць позбавлення волі. У скоєному чоловік зізнався.
Кам’янець-Подільський райвідділ поліції інформує, що слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я особи, слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури завершили розслідування і передали матеріали до суду. Відтак колегія суддів Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудила чоловіка до довічного ув’язнення. Також судді задовільнили цивільний позов найближчих родичів і зобов’язали засудженого сплатити по 1 мільйону гривень кожному з них.