Правоохоронці оголосили підозру двом злодіям, які вже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Чоловіки обікрали професійний ліцей. На час досудового розслідування суд взяв підозрюваних під варту.

– Подія сталася 14 січня в одному із сіл Теофіпольської територіальної громади. Ввечері двоє жителів Херсонської області 49-ти та 35-ти років виламали пластикові двері до одного з кабінетів професійного ліцею, де навчають кондитерській справі. Чоловіки винесли кухонну техніку: блендер, електронну м’ясорубку та мультиварку. Після цього зловмисники вдруге повернулися до приміщення, але натрапили на поліцейських, які у цей момент якраз приїхали перевірити навчальний заклад, – розповідають у поліції.
Правоохоронці викрадену техніку вилучили, а правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
– Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, вже оголосили чоловікам підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – додають у поліції.