Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 333

43-річного порушника міграційного законодавства з багатим кримінальним минулим 3 березня оперативники міграційної поліції та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із міграційної служби доправили до прикордонного пункту пропуску «Могилів-Подільський», де передали прикордонникам для подальшого випровадження.

Громадянин Молдови неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, наркозлочини і навіть убивство. Оперативники міграційної поліції отримали інформацію, що після виходу із в’язниці він має намір використовувати свої зв’язки в кримінальному світі та продовжувати злочинну діяльність.
Прямо на виході з Райковецької виправної колонії, де він відбував покарання за зберігання наркотиків, нелегала зустріли правоохоронці.
Того ж дня Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про  депортацію порушника міграційного законодавства за межі України.
Правоохоронці супроводили громадянина Молдови до прикордонного пункту пропуску «Могилів-Подільський», де передали прикордонникам для проведення процедури випровадження.