У Красилові поліцейські оголосили підозру зловмиснику, який погрожував працівниці поштового зв’язку.
Як розповідають у головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області, місцевий житель під час конфлікту з листоношею дістав предмет, схожий на пістолет, і почав погрожувати їй розправою.

Випадок стався у лютому цього року. 53-річна працівниця пошти принесла пенсію подружжю, яке проживає в Красилові в приватному будинку. Та їхній 54-річний син почав сваритися з листоношею. І в той час, коли вона вже вийшла на вулицю, агресивний чоловік схопив пістолет і, погрожуючи ним, здійснив один постріл. Налякана жінка, сприйнявши зброю за бойову, миттю кинулася утікати, після чого викликала поліцію.
Правоохоронці зазначають, що під час санкціонованого обшуку вони вилучили пістолет у зловмисника і направили його на експертизу, яка показала, що зброя не бойова.
Отож за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури правопорушнику вже оголосили підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту строком до шести місяців або обмеження волі строком до двох років.