Днями, патрулюючи на проспекті Миру в обласному центрі, інспектори роти ТОР виявили підозрілого чоловіка. Громадянин, побачивши поліцейських, одразу намагався зникнути з їхнього поля зору. Під час спілкування чоловік помітно нервував.

Інспектори провели місцевому мешканцю поверхневу перевірку, згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, та виявили у 36-річного чоловіка паперовий згорток із порошкоподібною речовиною невідомого походження білого кольору.
А 10 квітня поліцейські затримали підозрілого 35-річного чоловіка, який, побачивши силовиків, одразу намагався дременути. Інспектори провели поверхневу перевірку, згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, та виявили у громадянина таблетки білого кольору.

Того ж дня , патрулюючи на вулиці Щасливій, у 30-річної громадянки інспектори виявили поліетиленовий пакетик із наркотиками. На цей раз у вигляді порошку.
У всіх випадках на місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі обставини подій та дасть правову кваліфікацію діям громадян.