Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 150

Намагався спалити квартиру
69-річний зловмисник у Кам’янці-Подільському, пошкодивши фасад багатоквартирного будинку, підпалив стіну та підвіконня квартири колишньої співмешканки. 

18 березня до поліції звернулась 63-річна місцева жителька й повідомила, що ексспівмешканець, з яким жінка перебуває у неприязних стосунках, підпалив її квартиру. Рятувальники та небайдужі громадяни допомогли локалізувати вогонь. На щастя, ніхто не постраждав.
Правоохоронці оперативно розшукали підпалювача в одному із мікрорайонів міста. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Викрадав опалювальні котли із новобудов
Працівники кримінальної поліції затримали злодія, коли той вантажив викрадене добро до свого автомобіля. 
Як встановили поліцейські, 40-річний житель Ярмолинеччини спеціально приїжджав до Хмельницького, підібравши ключі, проникав до квартир у новобудовах, демонтував котли, які потім збував. Наразі відомо про дві крадіжки на рахунку домушника-рецидивіста.

Зарізала свого чоловіка
Подія сталася 18 березня в селі Старий Кривин, що поблизу Нетішина. Під час обіду між чоловіком та дружиною виникла суперечка. У розпалі сварки 48-річна жінка схопила зі столу кухонного ножа і вдарила чоловіка в груди. 53-річний потерпілий помер на місці події.
Зрозумівши, що накоїла, жінка викликала швидку. Медики, своєю чергою, повідомили про подію до поліції. На період досудового розслідування суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

П’яниця-водій постане перед судом
Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня 2023 року у Хмельницькому. 61-річний водій автомобіля «ВАЗ 2104» наїхав на 55-річну пішохідку та зник з місця події. Від отриманих травм жінка загинула.
Поліцейські розшукали водія. Перевірка показала, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Матеріали слідства скеровано на розгляд до суду.

У хмельничанина виявили синтетичні наркотики в особливо великих розмірах
Працівники кримінальної поліції Хмельницького райуправління спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП викрили 38-річного чоловіка у зберіганні наркотиків.
Під час обшуку в орендованій квартирі правоохоронці вилучили у зловмисника декілька десятків зіп-пакетів з невідомою речовиною. Як показала експертиза — це синтетичні наркотики PVP та амфетамін.
Поліцейські затримали ділка. На період досудового розслідування підозрюваного взяли під варту.