Близько другої години ночі 34-річний хмельничанин із братом випивали неподалік зупинки громадського транспорту біля обласної лікарні. До них підійшов чоловік у камуфляжній формі. Попросив цигарку. Розговорилися.

Незнайомець розповів, що служить в одній із військових частин обласного центру, брав участь у бойових діях в  АТО. Брати вирішили пригостити військового. Той відмовився, запевнив, що  і сам усе купити спроможний, тільки потрібно зняти гроші з банківської картки. Усі троє направилися до найближчого банкомата, розташованого в одному з корпусів обласної лікарні.
Військовий доручив зняти гроші, давши картку  й назвавши до неї пін-код новоспеченому товаришу, нині підозрюваному. Банкомат не приймав код, писав — «невірний». Тоді, як стверджує затриманий, військовий обурився, побив його, після чого намагався втекти, але він його наздогнав і «дав здачі». Залишивши свою жертву без допомоги на землі, чоловіки спокійно пішли додому,  розповідають у секторі комунікації ГУ Національної поліції України в області.
…Тіло 34-річного потерпілого вранці знайшли медичні працівники. Експерти виявили у нього закриту черепно-мозкову та інші травми, а також набряк головного мозку, які й призвели до смерті.
Особу підозрюваного допомогло встановити відео з камери спостереження банкомата. Зловмисника, який, до слова, вже має кримінальний досвід,  затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.