У  Новоушицькому  районі інспектори групи реагування патрульної поліції виявили молоду жінку з Прикарпаття, яка у себе на малій батьківщині вже півроку вважалася померлою.

Вона йшла пішки з  Вінницької області, окрім ксерокопії паспорта та свідоцтва про народження, при собі ніяких документів не мала. Тож, «пробивши» її по базах даних,  правоохоронці з’ясували, що жінка у своїй області була судом визнана померлою ще кілька місяців тому.
Працівники  Новоушицького  відділення поліції зв’язалися з родичами. Ті розповіли, що жінка зникла безвісти наприкінці 2015 року. Вони звернулися із відповідною заявою до правоохоронних органів, і незабаром їм повідомили, що тіло жінки, дуже схожої на їхню родичку, знайшли на території Донецької області. Сама ж «воскресла із мертвих» розповіла, що майже рік тому посварилася з мамою та, нікому нічого не сказавши, взяла речі і поїхала на  Вінничину  до свого друга, з яким познайомилася і спілкувалася у соціальних мережах. У той момент, коли на неї натрапили правоохоронці, вона саме добиралася до райцентру, щоб повернутися до матері, бо… вже посварилася  з другом. Мандрівницю відправили  додому.