Нещодавно на Деражнянщині місцевий житель села Богданівці «прославився» намаганням підпалити сільську раду. Подробиці непересічного інциденту «Подільським вістям» розповіли у Деражнянському відділенні поліції.

Мотив у палія-невдахи був, на його думку, переконливий — Богдановецька сільрада неналежно виконувала свої обов’язки. Поштовхом до радикальних дій з боку чоловіка послугував конфлікт з сільським головою, що стосувався побутових питань по господарству. Образа і «відчуття несправедливості» підштовхнули чоловіка до протиправних дії. Перед здійсненням задуманого чолов’яга для сміливості хильнув оковитої і прихопив зі собою незареєстровану мисливську рушницю.
У повній бойовій готовності зловмисник під’їхав на автомобілі до сільської ради і почав готуватися до здійснення задуманого. Підозрілу поведінку чоловіка помітили місцеві жителі, які на той час були біля магазину навпроти сільради. На зауваження людей, чоловік направив у їхній бік рушницю і здійснив попереджувальний постріл. Поки хмільний хуліган возився з перезарядкою зброї, свідки події швидко зорієнтувалися у ситуації і знешкодили стрільця. Далі розбишаку передали у надійні руки правоохоронців.
Слідчі Деражнянського ВП підготували матеріали справи для передачі в суд і вручили зловмиснику підозру. Деражнянський районний суд вже обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.