Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 665

Зозуля, з якою споконвіку асоціюється особа, позбавлена материнських почуттів-інстинктів, порівняно з цією жінкою, — супермама.

Адже підкидає своїх пташенят у чужі гнізда одразу, не виношуючи підступного плану збагатитися. А тридцятидворічна горе-матір планувала здати двох своїх синів в оренду. Та завадили правоохоронці. А все «йшло», як належить: навіть документ відповідний підписала. За три дні за дворічного й шестирічного хлопчиків жінка правила 15 тисяч гривень. Взяли її правоохоронці на гарячому: в момент отримання третини суми.
«Бізнесвумен» із Вінниччини. Останнім часом зі співмешканцем і дітьми проживала у Хмельницькому.
…Діткам мама сказала, що вони поїдуть до літнього табору. Хлопчиків оглянули лікарі. Стан здоров’я у них задовільний. У молодшого є давні садна на лобі й щоці та у обох синці на ногах, проте дітки стверджують, що падали самі.
Наразі слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду для жінки обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Визначено й розмір застави, яку може внести підозрювана, — понад 220 000 гривень. Торговці дітьми «світить» покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 15 років.