Співробітники управління СБ України в Хмельницькій області викрили на отриманні неправомірної вигоди керівника одного зі структурних підрозділів районного відділу ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Оперативники спецслужби встановили, що заступник начальника відділу — начальника слідчого відділення разом із своїм знайомим вимагали від місцевого мешканця вісімсот доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за фактом крадіжки.
Правоохоронці затримали зловмисників в одному із населених пунктів Рівненщини після отримання всієї суми хабара. Під час обшуку автомобіля поліцейського вилучено ще чотириста євро та  майже десять тисяч гривень.
У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Тривають слідчі дії.
Операція з викриття зловмисників проводилася спільно з Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокурорів департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень підслідних ДБР.