Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції Хмельницької області розкрили вбивство 39-річного мешканця Дунаєвецького району, тіло якого знайшли у лісі під Новою Ушицею 30 грудня 2018 року.

Загиблий з 27 грудня розшукувався, як безвісти зниклий. Правоохоронці провели масштабний комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, в результаті чого з‘ясували, що до вбивства причетна 36-річна дружина загиблого.
Того фатального дня подружжя посварилося, розповідають у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області. З’ясовуючи  стосунки, чоловік  пустив у хід дерев’яну битку, але жінка вирвала її з рук і… кілька разів ударила. Удари виявилися смертельними.
Злякавшись скоєного, підозрювана повантажила тіло в автомобіль та вивезла до сусіднього району, а за кілька днів по тому родичі звернулися до поліції із заявою про зникнення чоловіка.
Наразі жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. «Світить» їй позбавлення волі  строком  від семи до п'ятнадцяти років.