Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 412

Справжня драма розігралася в обласному центрі післяобідньої пори 8 березня. Біля одного з будинків на вулиці Шевченка зібралися рятувальники, поліцейські, журналісти, небайдужі громадяни. Близько чотирьох годин 44-річного чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством, стрибнувши з вікна восьмого поверху, вмовляли здатися… Перед цим він зарізав свою 38-річну дружину й підрізав 36-річного знайомого.

Близько 14.30 на лінію «102» надійшло одразу кілька дзвінків від мешканців цього будинку, інформують у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області. Одна людина повідомляла, що у під’їзді сталося вбивство, інша — що чоловік намагається стрибнути з даху. На місце події одразу виїхало керівництво обласного управління поліції, слідчо-оперативна група та бійці спецпідрозділу КОРД.
За попередніми даними, до злочину чоловіка підштовхнули ревнощі. Зрозумівши, що накоїв, він, все ще з ножем у руках, виліз на підвіконня на сходинковому майданчику й хотів звести рахунки з життям. Майже чотиригодинна спецоперація пройшла успішно, і спецпризначенцям вдалося зняти його з підвіконня неушкодженим.
На момент розбірок у квартирі було двоє неповнолітніх дітей, яких згодом забрала до себе сестра загиблої.
Чоловікові може загрожувати навіть довічне позбавлення волі.
Суд як запобіжний захід чоловікові обрав тримання під вартою на період проведення досудового розслідування. Наразі слідчі продовжують з’ясовувати усі деталі трагедії.