Доволі прибуткову схему придумали двоє хмельничан, проте – кримінальну. Розвитку «бізнесу» завадили працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в області. Вони, залучивши роту поліції особливого призначення, за процесуального керівництва прокуратури затримали кримінальний дует.

Затримані, розповідають у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, займалися збутом серед наркозалежних канабісу та амфетаміну, який самі виготовляли у домашній нарколабораторії.
Один із них раніше притягувався до відповідальності за вчинення замовного вбивства і злочини, пов’язані з наркотиками. Інший, що доволі виграшно для «бізнесу», працював в одній із служб таксі обласного центру. Бо ж наркотики збували і серед пасажирів таксі. Постійним клієнтам зловмисники пропонували знижки на свій товар, а при залученні нових осіб надавали своєрідний бонус – невелику дозу наркотиків безкоштовно.
Затримали зловмисників «на гарячому» під час продажу чергової дози наркотиків. Під час чотирьох санкціонованих обшуків поліцейські вилучили з «лабораторії» чимало пакетів та згортків з канабісом та амфетаміном, пристрої для вживання наркотиків, ваги, мірні склянки, колби, скляні трубки, соляну кислоту, ацетон тощо.
Наразі тривають слідчі дії.