Вечірньої пори до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні з одного із сіл Хмельницького району доправили чотирирічну дівчинку. Дитя було без свідомості, на тільці – численні травми.

Медики, як і належить, поінформували правоохоронців. З’ясувалося, інформують у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, раніше дівчинка зі старшою сестричкою уже були вилучені з сім’ї та перебували в дитячому будинку сімейного типу. Нещодавно їхня 34-річна мати знову вийшла заміж і через суд повернула дівчаток.
Жінка переконувала поліцейських, що в молодшої донечки після повернення додому почалися епілептичні напади, тож тому, мовляв, і травми. Водночас вихователі дитячого будинку цю «легенду» спростували, запевняючи, що нічого подібного в них з дівчинкою не траплялось. Спеціалісти ж, оглянувши дитину, дійшли висновку, що такі травми вона могла отримати тільки від умисного побиття.
До речі, констатують у ГУ Нацполіції в області, раніше жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини.